6 Ocak 2017 Cuma

Blog Sitesine Müzik Çalar Ekleme




reklam

Blogger sitesine müzik çalar ekleme, sitene müzik çalar ekle, blog sitesine müzik çalar nasıl eklenir?, Tumblr müzik oynatıcı nasıl eklenir? gibi soruların yanıtını bulabilirsiniz.


SCM Web Müzik Player

Sizde sitenize yada herhangi bir blogunuza müzik çalar ekleyebilirsiniz. Bunun için yapmanız gereken şeyler çok basit. En fazla üç adımda sizde blogunuzda istediğiniz her şarkıyı çalabilirsiniz.

1) SCM Player sitesine tıklayıp sağ üst köşede bulunan  ''Setup Wizard'' kısmına tıklamanız. Bu sayede direk gerekli yere yönlendirileceğiz.

2) Yönlendirildiğimiz yer '' Chose Skin'' kısmı olacak. Şimbi bu bölümde sitemize en uygun rengi yada beğendiğiniz herhangi bir oynatıcı seçmeniz gerek.

3) Seçiminizi yaptıktan sonra '' Edit Playlist'' seçeneğine tıklıyoruz. Gördüğünüz gibi '' Song Title'' ve ''Song URL'' adı altında alt alta bir çok yer çıkacak.
Burada ''Song Title'' kısmına  müziğin adını ''Song URL'' kısmına ise müziğin linkini koymanız gerekli. Müziklerin linklerini YouTube üzerinden temin edebilirsiniz.

4) Son olarak ''Configure Setting'' kısmında müzik oynatıcımızın ayarlarınız yapıyoruz. Aşağıya attığım resme bakarak ne anlama geldiklerini görebilirsiniz.

Siteye Müzik Çalar Ekle
Son olarak done kısmına tıklayın ve  verilen HTML kodunu blog siztenize ekleyin.

1 yorum yapıldı

hocam eskiden nasıl kullanırdık ya gözümde canlanır koskoca mazi


EmoticonEmoticon