12 Ocak 2017 Perşembe

Blogger Animasyonlu Sosyal Paylaşım Butonları




reklam

Blogger Animasyonlu Sosyal Paylaşım Butonları blog sitenizde bir çok yerde kullanabileceğiniz hareketli butonlardır. İsterseniz yayın sonunda da kullanabilirsiniz. Ziyaretçilerin sitenizi ziyaret ettiğinde dikkatini çeker ve sosyal ağlarda sitenizin tanıtılmasına olanak sağlar.

Animasyonlu sosyal Paylaşım Butonları


Blog sitesine sosyal paylaşım butonları ekleme nasıl olur?

1) Öncelikle blogger panelinizden Şablon> HTML düzenle kısmına girelim. ctrl+f yardımı ile arama kutusuna </head> kodunu aratıp bulalım ve bir üst satırına aşağıda vermiş olduğum kodları yapıştıralım.

See the Pen bgpXRY by Abdullah (@gidermisiniz) on CodePen.

2) Aşağıdaki kodu da yine şablon>html düzenle ve ctrl+f ile </body> kodunun hemen üstüne yapıştıralım.


See the Pen qRZePB by Abdullah (@gidermisiniz) on CodePen.

3) Sosyal paylaşım butonlarının nerede görünmesini istiyorsanız HTML kodu ile oraya ekleyin aşağıdaki kodlar yardımıyla bunu yapabilirsiniz.
 Not: # ile gosterilen yerlere kendi sosyal medya hesaplarınızı yazınız.

See the Pen qRZeVE by Abdullah (@gidermisiniz) on CodePen.

4) Eğer yazılarınızın altında görmek istiyorsanız. Tema kodlarının arasında <data:post.body/> kodunu bulun üst satırına aşağıdaki kodları ekelyin. Bundan bir kaç tane olabilir ve hangisi olduğunu tek tek denemeniz gerekir. Çünkü kodlar temadan temaya farklılık göstermektedir. 
<p data-height="265" data-theme-id="0" data-slug-hash="YNqmYW" data-default-tab="css" data-user="gidermisiniz" data-embed-version="2" data-pen-title="YNqmYW" class="codepen">See the Pen <a href="http://codepen.io/gidermisiniz/pen/YNqmYW/">YNqmYW</a> by Abdullah (<a href="http://codepen.io/gidermisiniz">@gidermisiniz</a>) on <a href="http://codepen.io">CodePen</a>.</p>
<script async src="https://production-assets.codepen.io/assets/embed/ei.js"></script>

This Is The Newest Post


EmoticonEmoticon